Om Löpskolan

Vi drivs av att se dig gå i mål

Löpskolan startade 2012 och hade under de första fyra åren över 2000 deltagare på teknikkurser och workshops runt om i landet, bl a i samarbete med Aftonbladet.se. Sedan dess har många företag, offentliga verksamheter, föreningar och privatperson anlitat Löpskolan och vårt mål har varit att skapa positiva träningsupplever, bättre löpsteg och därtill förmedla värdefull kunskap.

Vi satsar numera all energi på vår distansbaserade coaching som riktar sig till privatpersoner. Att säkerställa att den är och fortsätter utvecklas till Sveriges bästa coachingtjänst inom löpning och triathlon är vår ambition.

Varför distansbaserad coaching?

  • Till priset av 1-2 PT timmar har du tillgång till din coach varje dag – för peppande ord, justering av träningsupplägg och svar på frågor. Det konkurrerar ut ”vanlig” PT-träning. Vår coaching ger ett otroligt högt kundvärde samtidigt som den är ekonomiskt fördelaktig för kunden.
  • Vi har skapat tjänsten för att den ger oss som coacher möjlighet att komma till vår fulla potential. Upplägget möjliggör tät kommunikation med kunden för uppföljning, analys, coaching och förmedlande av kunskap. Det motiverar oss!
  • Vi kan säkerställa en varierad träning och skonsam ökning av träningsmängd. Det ger resultat och förhindrar skador.

Löpskolan.se företräds av Shape of Mind AB, organisationsnummer 556898-6722.
Säte: Stockholm, Årsta. Ansvarig utgivare av Löpskolan.se: Simon Forsberg

Simon Forsberg

Löpcoach och personlig tränare

Erik Nordlund

Löpcoach och personlig tränare

@lopskolan