Om Löpskolan

Bakgrund

Löpskolan startade 2012 och har sedan dess haft cirka 2000 deltagare på teknikkurser och workshops runt om i landet. Grundare till Löpskolan är Simon Forsberg och han är även upphovsman till Löpskolanmetoden™ .

Löpskolanmetoden™

Nyckelmoment av löpsteget lyfts fram, dels i teori men framför allt genom väl utvalda praktiska moment och övningar. Målet är att skapa aha-upplevelser hos deltagarna. Det gör vi för att skapa tydliga minnesbilder och inlärning på kort tid. Metoden kan appliceras på individ- och gruppträning.

Våra erbjudanden

På Löpskolan kan såväl nybörjare som vana löpare vara med i Running Clubs, gå teknikkurser eller delta på workshops med målet att bli en bättre löpare. Vi erbjuder personlig träning och företagslöpning i Stockholm, Göteborg och Malmö samt vid förfrågan på andra orter. Löpskolan hålls i Stockholm, Göteborg och Malmö samt vid förfrågan på andra orter.

På Löpskolan.se kan du som är intresserade av löpträning hitta matnyttigt och inspirerande material i form av löpvideos, artiklar och träningsprogram.

Vision

Vår vision är att alla ska få uppleva den oslagbara känslan av att springa med lätta steg.

Företagsinformation

Löpskolan och Löpskolan.se företräds av Shape of Mind AB, organisationsnummer 556898-6722.
Säte: Stockholm, Årsta.
Ansvarig utgivare av Löpskolan.se: Simon Forsberg

Vill du komma i kontakt med Löpskolan?

Använd kontaktformuläret eller mejla så återkommer vi så snart som möjligt!

Simon Forsberg

Löpcoach och personlig tränare

Erik Nordlund

Löpcoach och personlig tränare

@lopskolan