Aktuella Running Clubs med start i mars! Hitta en löpgrupp som passar dig.

Här är våra Running Clubs och de koncept som vi kör just nu. Koncepten är framtagna av våra erfarna löptränare och de ser till så att träningen blir effektiv och säker. Passens upplägg är alltid sådana att du kan utgå från dina förutsättningar vad gäller löptempo och intensitet.

Running Club Original – tisdagar Tantolunden

Löpskolans klassiska löpgrupp är inne på femte året! Kom i bättre löpform och lär dig mer om löpträning. Vi tränar intervaller, teknik och löpstyrka så att du blir en mer komplett löpare, helt enkelt! Original passar även dig som vill börja springa och testa något nytt.

Passens upplägg

Uppvärmning i lugnt joggtempo följs av teknikträning. Passens huvuddel består av någon form av intervaller för att träna uthållighet och löpstyrka. Vi avslutar ofta med någon form av funktionell styrketräning.

Allmän information

Omfattning och pris: 8 pass á 55 min – 1250 kr inkl. digitalt kursmaterial.

Tid och plats: Tantolunden varannan tisdag kl. 18.30.

Tränare: Simon Forsberg, Erik Nordlund, Louise Forsberg.

Träningsdatum Tantolunden: nästa start prel. mars 2018.

Det finns möjlighet att byta om och lämna väskor, överdragskläder och värdesaker i Shape of Minds PT-studio på Heleneborgsgatan 3, ett stenkast från Tantolunden.

Antal deltagare: max 40 deltagare.

Running Club SKILLS&DRILLS – tisdagar Rålis

100 % teknikträning med mängder av roliga och utmanande teknikövningar. Skills&Drills är för dig som vill fokusera på att få ett effektivare löpsteg. OBS: funkar lika bra för nybörjaren som för den vane!

Passens upplägg

Uppvärmning i lugnt joggtempo. Enklare teknikövningar följs av tuffare, i takt med att du utvecklas ges övningar för mer styrka och koordination . Varje övning upprepas många gånger med tydlig guidning och feedback av löptränaren så du som deltagare får chansen att lära dig en god löpteknik i grunden.

Allmän information

Omfattning och pris: 8 pass á 45 min – 1050 kr

Tid och plats: Löparbanorna i Rålis varje tisdag kl. 11.30-12.15.

Tränare: Simon Forsberg

Träningsdatum Tantolunden: nästa start prel. mars 2018. 

Antal deltagare: max 30 deltagare.

Running Club HIIT – tisdagar Humlegården

Mjölksyra, träningsvärk och kännbara resultat. Vi blandar styrka, hopp och snabb löpning i intervallform. En kraftfull träning som inte nödvändigtvis vänder sig enbart till ”löparen”. HIIT är det perfekta lunchpasset för dig som vill bli stark, snabb och explosiv.

Passens upplägg

Stegrande uppvärmning med inslag av löpteknik och funktionell träning så du är väl förberedd på tuffare, explosiv träning. Passens huvuddel består av intervallöpning, hopp och styrka för hela kroppen.

Allmän information

Omfattning och pris: 8 pass á 45 min – 1050 kr

Tid och plats: Humlegården varje tisdag kl. 11.30-12.15.

Tränare: Erik Nordlund

Träningsdatum Humlegården:  nästa start prel. mars 2018.

Antal deltagare: max 30 deltagare.

Jag vill vara med!

Jag godkänner härmed att min anmälan är bindande. Betalning sker med kort vid första träningspasset. Vid utebliven betalning skickas faktura med tillkommande faktureringsavgift på 75 kr.

@lopskolan