Personlig coachning prestation

Vill DU bli snabbare, spänstigare, eller starkare?!

Friidrott ligger till grunden för de flesta idrotter då just snabbhet, spänst och styrka behövs i samtliga friidrottens grenar. Som före detta landslagsaktiva inom just friidrott har våra coacher gedigen erfarenhet av de hårda jobb krävs, samt de mängd tid det tar, för att nå till den yttersta eliten.

Vi erbjuder våra tjänster som huvudträning eller som kompletterande träning till annan idrott.
Hittills har vi bl.a. lyckats bidra till svenska mästare, samt landslagare, både på junior- och senior nivå i friidrott. Likaså skadefriare och uthålligare ungdomar i fotbollslag samt snabbare gymnaster.

Tidigare uppdragsgivare

Vilka är vi?

Vi på Löpskolan är före detta landslagsfriidrottare och vet vad som krävs för att nå toppen. Vi har lång erfarenhet inom explosivitet, snabbhet, spänst, styrka och prehab. Du kan läsa mer om oss här.

Våra kunder har olika målsättningar. Gemensamt är att de är ambitiösa elitmotionärer eller atleter inom lagidrott eller individuell idrott som går igång på att utvecklas och som behöver struktur samt uppföljning på sin träning för att ta sig vidare till nästa nivå. Den här coachningen passar de mer erfarna löparna.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter, vi ringer upp dig så att du kan få svar på dina frågor och höra mer om upplägg och innehåll. Hoppas vi hörs!