Webbshop

Digital Running Club

300,00 kr

Våra löpargrupper går ut på att du tillsammans med alla andra deltagare runt om i landet får lära dig mer om tekniken och fysiken bakom löpning samt de olika moment löpning innefattar för ett mer ergonomisk löpsteg och hållbar löpning. Våra löpgrupper passar såväl nybörjare som mer erfarna löpare och gör sig bra digitalt.

Efter perioden tillsammans med er lovar vi att varje deltagare har fått med sig teoretiska såväl som praktiska färdigheter som kommer gynna er hälsa, löpträning och vardag!

Vår digitala grupp har 5 träningstillfällen och kostar 600 kr. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Hur går det till?

Genom en dedikerad Facebookgrupp kommer du få alla pass samt vad du behöver för underlag (platt underlag, backe etc) så du vet vart du ska genomföra passet. All löpskolning och tekniktips ser du coachen genomföra i realtid via mobilen och när det är dags för själva intervall delen lägger du mobilen i fickan och lyssnar på din coach via dina hörlurar. Du kommer att bli coachad genom passet med allt från fart, arbetstid och vila till tekniktips så att du endast behöver fokusera på att springa. Avslutningsvist kör vi styrka i slutet av passet och visas via mobilen, precis som löpskolningen, och du kommer även få övningarna uppladdade som videos i Facebookgruppen så att du kan fortsätta öva på dem mellan våra träningstillfällen. Efter avslutad kurs kommer du få träningsprogram med allt vi gått igenom för att kunna fortsätta att jobba på det på egen hand.

Samtliga löppass inleds med tio minuters uppvärmning för både kropp och knopp med fokus på rörlighet, balans och koordination. Svårighetsgraden på passen ökas allt eftersom gruppens färdigheter utvecklas. Med löpkoordinations- och teknikövningar som grund ger vi dig förutsättningar att utveckla och lära dig uppskatta träningsformen löpning än mer.

Vi fortsätter sedan med en “kvalitédel” som oftast består av olika intervaller och/eller cirkelträning.

 

Höstdatum -22

Fredagarna 30/9, 7/10, 14/7, 21/10 & 28/10 klockan 14:00- 15:00