Våra partners

Vi älskar att samarbeta med rätt företag och personer som står för samma sak som vi gör. Här nedan kan du läsa om våra partners.
Är du sugen på att samarbeta med oss?
Kontakta oss så ser vi om vi är en perfect match!

Sport har kraften att förändra och förstärka oss. Puma är ett av de världsledande sportvarumärkena, och för oss är det naturligt att vi vill vara med på samma tävlingsarena som de snabbaste atleterna i världen. Pumas varumärke är baserat på de värdegrunder som skapar en magnifik atlet.

”-Vi vet att din träning är viktig, därför vill vi hjälpa dig. Inte bara under själva träningspasset utan öven efteråt genom att hjälpa dig förstå hur din återhämtning påverkar/förbättrar din prestation, hur dina sömnvanor påverkar ditt humör, eller hur viktig din dagliga aktivitet är. Allt sånt kan vi! Hjärtat är ju kroppens varvräknare – om du bara gasar så kommer motorn att skära. Alla pratar om BALANS – Polar visar dig hur det funkar i verkligheten!”

Runners’ Store startades 2006 av erfarna samt meriterade löpare och är idag löparbutiken med Sveriges största sortiment av löparskor, konfektion och sportelektronik. Kom och besök oss på Regeringsgatan 26 i Stockholm eller Baltzargatan 31 i Malmö och träffa våra löparexperter samt ortopedtekniker. Alternativ handla på nätet där vi har öppet dygnet runt.

We Love Running!

Vi finns för dig som vill ha mer flow i livet genom att förbättra hur din kropp presterar och återhämtar sig. Oavsett om ditt mål är att ta dig genom dagen eller ta ett SM-guld så har vi innovativa lösningar och produkter som får dig att må bra och prestera i livet!

Generation Pep arbetar utifrån sin vision att alla barn och ungdomar i Sverige skall ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.