Företagsträning

Löpskolan erbjuder anpassad företagsträning utifrån er och era anställdas behov samt önskemål. Med vår långa erfarenhet inom löpning och träning är vår främsta mål att ge er givande, roliga och inspirerande träningspass anpassade för alla.

Efter perioden med företagsträning tillsammans lovar vi att varje deltagare har fått med sig teoretiska såväl som praktiska färdigheter som kommer att gynna deras hälsa, löpträning och nu mer aktiva livsstil – för alltid!

Ni bestämmer plats, tid och period. Vi skapar ett upplägg som passar alla och anpassat till just ert företag och personal. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan lägga upp er företagsträning.

Varför företagsträning?

Minskade kostnader

träning = bättre hälsa
bättre hälsa = mindre sjukdagar

Team building

Att träna tillsammans med företaget skapar gemenskap och förbättrade samarbetsmöjligheter

Attraktivare arbetsplats

Arbetsplatser som bryr sig extra om de anställda är populära att jobba på

Produktivitet

Forskning visar att fysisk aktivitet
ökar produktiviteten hos anställda

Hur går det till med företagsträning?

Samtliga pass inom företagsträning inleds med tio minuters uppvärmning för både kropp och knopp med fokus på rörlighet, balans och koordination. Svårighetsgraden på passen ökas allt eftersom gruppens färdigheter utvecklas. Med löpkoordination- och teknikövningar som grund ger vi er personal på företaget förutsättningar att utveckla och lära sig uppskatta träningsformen löpning än mer. Vi fortsätter sedan med en ”kvalitédel” som oftast består av olika intervaller och/eller cirkelträning.
Välkommen att prata företagsträning med oss!

Vill du veta mer om företagsträning och friskvård?

Lämna era kontaktuppgifter så ringer vi upp er för att diskutera er företagsträning och era önskemål. Vi ser fram emot att få prata med er!