Företagsträning

Löpskolan erbjuder anpassad företagsträning utifrån era anställdas träningserfarenhet, behov och önskemål. Med vår långa erfarenhet och breda expertis inom löpning och träning är vårt främsta mål att ge er givande, roliga och inspirerande träningspass, som är anpassade för alla. Det spelar ingen roll om ni är nybörjare eller har lång erfarenhet av löpning, vi kan anpassa oss till alla olika nivåer. Även vad gäller plats, tid och period är vi flexibla och anpassar oss efter det som passar er bäst. Vi skapar sedan ett träningsupplägg som passar för alla och som är anpassat till just ert företag och personal. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan lägga upp er företagsträning.

 

FÖRETAGSTRÄNING MED LÖPNING

Under vår företagsträning får deltagarna både teoretiska och praktiska färdigheter som gynnar deras hälsa och löpning. Efter träningen kommer varje individ att ha verktyg och kunskap för långsiktiga positiva förändringar mot en mer hälsosam och aktiv livsstil. Vi strävar efter att inte bara öka aktivitetsnivån temporärt, utan att skapa en meningsfull och varaktig påverkan på deltagarnas välbefinnande.

 

FÖRETAGSTRÄNING – HUR DET FUNGERAR

Vår företagsträning för löpning inleds med en tio minuters uppvärmning, fokuserad på att förbereda både kropp och sinne genom rörlighets-, balans- och koordinationsövningar. Efter uppvärmningen övergår vi till en ”kvalitetsdel” som vanligtvis inkluderar olika former av intervallträning och/eller cirkelträning. Denna del är utformad för att utmana och stärka deltagarna, samtidigt som den främjar gemenskapen och teambuilding. Genom att integrera löpkoordination och löpteknikövningar ger vi era anställda de bästa förutsättningarna att förbättra sina löpfärdigheter och förhoppningsvis skapa en ökad uppskattning för löpning som träningsform! Svårighetsgraden för dessa löppass ökar successivt, i takt med att gruppen utvecklas. Vi inbjuder er att diskutera företagsträning med oss, där vi kan skräddarsy programmet för att passa just era behov och mål. Välkomna till en inspirerande och effektiv träningsupplevelse för ert företag!

Varför företagsträning?

Minskade kostnader

träning = bättre hälsa
bättre hälsa = mindre sjukdagar

Team building

Att träna tillsammans med företaget skapar gemenskap och förbättrade samarbetsmöjligheter

Attraktivare arbetsplats

Arbetsplatser som bryr sig extra om de anställda är populära att jobba på

Produktivitet

Forskning visar att fysisk aktivitet
ökar produktiviteten hos anställda

Vill du veta mer om företagsträning och friskvård?

Om ni är intresserade av att veta mer om företagsträning och friskvård, lämna gärna era kontaktuppgifter, så ringer vi upp er för att diskutera er företagsträning med som utan löpning och era önskemål. Vi ser fram emot att få prata med er!