Löpgrupper löpteknik

Våra löpargrupper går ut på att du tillsammans med 6-12 deltagare får lära dig mer om tekniken och fysiken bakom löpning samt de olika moment löpning innefattar för ett mer ergonomisk löpsteg och hållbar löpning.
Våra löpgrupper passar såväl nybörjare som mer erfarna löpare.

Efter perioden tillsammans med er lovar vi att varje deltagare har fått med sig teoretiska såväl som praktiska färdigheter som kommer gynna er hälsa, löpträning och vardagen!

Höstens grupper

Stockholm

Sollentunavallen, måndagar kl. 12.00- 13.00, med start 6/9
Enskede IP, tisdagar kl. 12.00- 13.00, med start 7/9
Kristinebergs IP, onsdagar kl. 12.00- 13.00, med start 8/9
Stadion, onsdagar kl. 18.00- 19.00, med start 8/9
Zinkendams IP, torsdagar kl. 12.00- 13.00, med start 9/9

I 8 tillfällen á 60min kommer du får lära dig löptekniken och fysiken bakom den ergonomiska, tillika, ekonomiska, löpsteget!
Med löpskolning och intervaller till grund kommer vi gå igenom hur fot- knä- höft- och axelled jobbar samt hur du kan använda tyngdkraften/lutningen till din fördel. Varje pass avslutas med lite styrka för att förbättra dina löptekniska färdigheter.
Efter avslutat kurs kommer du få träningsprogram med allt vi gått igenom för att fortsätta jobba på det på egen hand.

Pris 1 750 kr, goodiebag till värde av 400 kr ingår!

Hur går det till?

Samtliga löppass inleds med tio minuters uppvärmning för både kropp och knopp med fokus på rörlighet, balans och koordination. Svårighetsgraden på passen ökas allt eftersom gruppens färdigheter utvecklas. Med löpkoordinations- och teknikövningar som grund ger vi dig förutsättningar att utveckla och lära dig uppskatta träningsformen löpning än mer. Vi fortsätter sedan med en “kvalitédel” som oftast består av olika intervaller och/eller cirkelträning.

Läs mer om oss på Löpskolan och kontakta oss för mer information.

Vill du anmäla dig?

Klicka direkt på den Running club det gäller här ovan eller gå in på vår webbshop!