Ta del av våra bästa övningar

Bli en bättre löpare med våra rörlighets-, löpskolnings-, löpstyrke- och bålkontrollsövningar. Vi har valt ut de bästa övningarna för dig som löpare för att du ska få  bli smidigare, starkare samt hålla dig mer skadefri!

I våra övningsprogram finner du rörlighets- och löptekniksövningar samt styrkeövningar för bål och ben. Vi guidar dig genom varje övning med filmer som både visar och förklarar övningarna med audio eller text.
Genom vår enkla färgkodning kommer du förstå vilka övningar som bör köras innan eller efter ditt löppass, så du kan fokusera på själva passet!

Välj ett eller flera övningsprogram:

GRUNDPROGRAM

Rörlighet – Genom god rörlighet kan du nyttja dina musklers fulla funktion vilket leder till ett mer effektivt löpsteg.
Här får du 15 av våra bästa rörlighetsövningar i 3 olika versioner.

Löpskolning – Löpskolning är ett sätt för dig att jobba samt stärka din löpteknik i långsammare fart för ett mer ergonomisk löpsteg.
Här får du 12 av våra bästa löpskolningsövningar uppdelade i 3 utvecklingsnivåer.

Löpstyrka – Löpstyrka hjälper dig att bli stark i de löpspecifika muskler du använder vid löpning. När du gör dessa starkare hjälper det dig att bli snabbare samt förebygga skador. Här får du 15 av de viktigaste löpmuskelövningar uppdelade i olika svårighetsgrader samt i 3 olika utvecklingsnivåer.

Bålkontroll – Att vara stark i både inre och yttre magmusklerna samt de sneda bukmusklerna är viktigt för att du skall orka springa i rätt positioner och få en stabilare löpsteg. Här får du 12 av våra bästa bålkontrollsövningarna uppdelade i 3 olika utvecklingsnivåer.

Samtliga övningsprogram kostar endast 65kr, alla fyra 250kr!

FORSÄTTNINGSPROGRAM

Avancerad bålkontroll – För dig som “växt ur” ovan bålkontrollsprogram eller för dig som vill ha ytterligare bålutmaningar. Här får du 12 nya grymma bålkontrollsövningar uppdelade i 3 olika utvecklingsnivåer.

Hoppstyrka – Hoppstyrka hjälper dig att bli mer spänstig och explosiv i dina stora muskelgrupper som du använder vid löpning. Att bli spänstig och explosiv är som att trimma sin moppe, där din kropp är moppen. Med andra ord kommer du att springa snabbare. Här får du 12 av våra bästa hoppstyrkeövningar uppdelade i 3 olika utvecklingsnivåer.

För dessa två program rekommenderar vi att du har grundförutsättningarna för dem i form av grundprogrammen bålkontroll och löpstyrka.

Samtliga övningsprogram kostar endast 65kr, båda två 120kr!

Hur får jag tillgång till programmen?

Du väljer vilket eller vilka av ovan övningsprogram du önskar och därefter swishar 65 kr/program tillsammans med ditt personnummer, mailadress och namnet på önskat/de program till
123 090 64 95
Programmet/programmen får du sedan till din mailkorg inom 48h!
(vi har märkt att vissa mailadresser, speciellt hotmail, tolkar mailen med programmen som spam, så kolla även spaminkorgen)