Personlig elitträning

Vill du bli snabbare, spänstigare och starkare?!

Friidrott ligger till grunden för de flesta idrotter då just snabbhet, spänst och styrka behövs i samtliga friidrottens grenar. Som f.d. landslagsaktiva inom just friidrott har vi gedigen erfarenhet av det hårda jobb som krävs, samt den mängd tid det tar, för att nå till den yttersta eliten.

Vi erbjuder våra tjänster som huvud eller kompletterande träning till annan idrott.
Hittills har vi bl.a. lyckats bidra till svenska mästare och landslagsdeltagare, både på junior- och seniornivå i friidrott. Likaså mer skadefria och uthålligare ungdomar i fotbollslag samt snabbare gymnaster.

Tidigare uppdragsgivare

Här ser du våra tidigare uppdragsgivare. Vi har hjälpt såväl fotbollsspelare som friidrottare och gymnaster.

Vilka är vi?

Vi på Löpskolan är före detta landslagsfriidrottare och vet vad som krävs för att nå toppen. Vi har lång erfarenhet inom explosivitet, snabbhet, spänst, styrka och prehab.

Våra kunder har olika målsättningar. Gemensamt är att de är ambitiösa elitmotionärer eller atleter inom lagidrott eller individuell idrott som går igång på att utvecklas och som behöver struktur samt uppföljning på sin träning för att ta sig vidare till nästa nivå. Den här träningen passar de mer erfarna löparna.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter, vi ringer upp dig så att du kan få svar på dina frågor och höra mer om upplägg och innehåll. Hoppas vi hörs!