Tack till alla er som har inspirerat oss under 2021!

Tack till alla er som har inspirerat oss under 2021!

Under året som varit har vi haft flertal inspiratörer som delat med sig av sina historier, karriärer, tips, kunskaper och erfarenheter. Vi vill passa på att tacka dem för sina insatser hos oss under 2021 i detta mini recap av 2021!

Du hittar alla intervjuer under inspiration i vår kunskapsbank alternativt klickar du på namnen nedan.

Vi har haft elitlöparna Charlotte Schönbeck, Klara Bodinson och årets genombrott i svensk medeldistans Wilma Nielsen. Midnattsloppet huvudprojektledare Henrik delade med sig av hur våra lopparrangörer mår och deras utmaningar kring pandemin. Puma berättade om sin nylansering av löparskor som tagit löpmarknaden med storm och experterna Emma Lindblom (nutritionist), Fredrik Vare (kiropraktor) och Mary-Lou Richards (Hela kvinnans klinik) delade med sig av deras kunskap och bästa tips utifrån sin områdesexpertis.

Hälsoorganisationen 100 trappsteg berättade om deras viktiga arbete att få fler att röra på sig. Apropå att få fler att jobba med sin hälsa så har vi haft äran att ha med allas vår gymping Susan Lanefelt och grundaren till Friskis & Svettis Johan Holmsäter!

Stor tack till alla er!