PUMA is back!

PUMA is back!

Ett av världens största sportvarumärken gör nu ”comeback” med ett nytt och välutvecklad löpskosortiment för eliten såväl som motionären. Nu lanserar Puma deras nya kollektion Puma sparkle. En helt ny kollektion löparskor som enligt oss är de skönaste på marknaden just nu. Vi har sprungit i dessa skor sedan slutet av förra året och även om vi nu kommer låta partiska, så är de bland de skönaste vi sprungit i. Med en ny nitrogenteknik får du en väldigt studsig och mjuk känsla i sulan för bästa löpkomfort.

I kollektionen finns Liberate Nitro, en lättviktsko (184g) för intervaller, kortare snabbdistans eller tävlingslopp. Skon är superlätt utan att tappa den sköna studsigheten i sulan och är en av marknadens lättaste sko. Gillar du kolfiberskor så måste du testa Pumas Deviate Nitro, med plattan mellan två lager Nitrosula erbjuder ”dubbelmackaseffekten” på maxdämpning och en knuff framåt utan att känna av stelnad från kolfiberplattan. En himmelsk känsla, bokstavligen.

Vill du träna lite mer mängd så finns Velocity Nitro som är en tjock Nitrosula för högsta dämpning och komfort. Behöver du extra stabilitet för pronation eller svagare vrister/fötter är det Eternity Nitro du skall satsa på. Med nya utvecklade stabilitetsguide får du en stabil resa under dina kilometer när du behöver det.

Gör som Armand ”Mondo” Duplantis och Karsten Warholm, spring i Puma. Den nya studsiga sulan är verkligen som att springa på moln. Skorna finns nu på Runner’s Store, så rusa dit och testa nya RUN PUMA så kommer du märka själv hur sköna skorna faktiskt är.