Påverkanscirkeln

Påverkanscirkeln

Hösten, och höstmörkret med den, är på ingång. Jag vet inte hur det är för dig, men personligen tycker jag hösten är vår svåraste årstid då det bara blir mörkare för varje dag och det är långt till soliga dagar och värme igen. Som följdeffekt har många höst inneburit mindre träningssug och träningsglädje för mig endast baserat på mörkrets makter vilket är helt onödigt och dumt!
Vi har lika många timmar på dygnet året runt, dock lite olika ljus på de timmarna. Att låta mig påverkas av höstens innebörd var en gammal ovana som jag kommit ur med hjälp av just inställning, då jag inte kan påverka hösten överhuvudtaget  utan bara mig själv.

I dagens avsnitt om den mentala styrkan pratar Tjolle om just detta ämne och det som i rätt termer heter påverkanscirkeln.

//Rafael